Actueel

Bekijk hier onze nieuwe vacatures!

Enthousiast om bij VSE te gaan werken? Vind dan hieronder de vacature die bij jou past. Lijk je ons een geschikte kandidaat, dan willen we in een aantal gesprekken met je ontdekken of jij en VSE inderdaad bij elkaar passen. Vacature 1 Financieel Medewerker Vacature 2 Lees meer

De Heus Voeders bereikt klanten beter dankzij VSE-besturing

Het internationaal opererende veevoederbedrijf De Heus heeft onlangs een trailer aangeschaft met een VSE-stuursysteem. Daarmee kunnen zij nu bedrijven bereiken die met reguliere trailers niet bereikbaar waren. Goede wendbaarheid
De Heus wil niet alleen zoveel mogelijk voeders in één rit meenemen, ook willen ze dat de chauffeur met zijn combinatie goed bij de moeilijk bereikbare silo’s kan, zodat ze correct bijgevuld kunnen worden. Dat betekent vaak krap sturen rond bijgebouwen op boerenerven. Frans van de Stroet, Hoofd Transport bij De Heus, zocht naar een degelijke grote trailer die ook licht moest zijn.

VSE beschikt weer over de nieuwste ISO certificeringen

Per eind juni van 2017 is VSE gecertificeerd voor ISO 9001:2015 (kwaliteitsmanagement) en voor ISO 14001:2015 (milieumanagement)! VSE heeft het certificaat ontvangen uit handen van QMSI Quality Management Services International. Deze instantie is internationaal erkend door de Duitse accreditatie instelling DAkks. Het verschil met eerdere certificeringen is dat risicobeheersing nu een grotere rol speelt. Dit bewijst dat wij kwaliteitsverbetering uiterst serieus nemen om zo onze klanten de beste kwaliteit te kunnen blijven leveren!

Fankhauser AG toont eigen beursopstelling met VSE Steering

Onze klant Fankhauser AG Huttwil uit Zwitserland toont een zelfgemaakte beursopstelling met VSE Steering op de TRANSPORT.CH 2017 in Bern! Op deze manier kan Fankhauser AG Huttwil aan transporteurs perfect uitleggen hoe ons stuursysteem voor trailers werkt. Het is mooi om te zien dat onze klanten zelf beursopstellingen maken om ons stuursysteem te promoten! De TRANSPORT.CH 2017 duurt t/m zondag 19 november.

Bezoek ons op de AGRITECHNICA in Hannover!

Ontdek WEBER-HYDRAULIK en VSE op de AGRITECHNICA 2017 in Hannover van 12 tot 18 november 2017. U kunt ons vinden in HAL 17, STAND G12 We verheugen ons op uw bezoek aan de AGRITECHNICA!

   

IVECO introduceert nieuwe bus met ETS op de Busworld

IVECO heeft op de Busworld in Kortrijk de nieuwe 3-assige Crossway met ons ETS stuursysteem geïntroduceerd! Deze 3-assige Crossway is een nieuw type bus voor IVECO die extra wendbaar is door ons stuursysteem, hierdoor kan er gemakkelijk door de stad gemanoeuvreerd worden. Door het compacte systeem hoeven er tevens geen concessies te worden gemaakt in het ontwerp!

VSE Steering op de MobiliteitsRAI 2017

Nu te bewonderen op de MobiliteitsRAI 2017, 2 Trias trailers van Van der Sluis B.V. en Van den Brink Hoogwerker & Kraanverhuur met VSE Steering op de stand van Trias Trailers B.V.! De MobiliteitsRAI duurt tot en met zaterdag 21 oktober.

TSCI trailer met VSE Steering!

VSE Steering op eenTSCI trailer in Frankrijk Ook deze trailer heeft VSE Steering en kan nu krappe locaties bereiken, VSE takes you further!

Succesvolle samenwerking VSE met Weber-Hydraulik

Ruim 3 jaar geleden is VSE een joint-venture aangegaan met Weber-Hydraulik om een verdere groei te realiseren. Achter de schermen is er al veel kennis en expertise gedeeld en zijn er al veelbelovende projecten gestart en opgeleverd. Eén van de successen is dat VSE deze maand 330 kleppenblokken heeft geproduceerd voor een vestiging van Weber-Hydraulik. De joint-venture is op alle gebieden merkbaar! 

VSE takes you further!

VSE Steering op een For Farmers trailer in Engeland. Deze trailer bereikt plekken die eerder onmogelijk leken!
Getoond 1–10 van 51123456