Actueel

De Heus Voeders bereikt klanten beter dankzij VSE-besturing

Het internationaal opererende veevoederbedrijf De Heus heeft onlangs een trailer aangeschaft met een VSE-stuursysteem. Daarmee kunnen zij nu bedrijven bereiken die met reguliere trailers niet bereikbaar waren. Goede wendbaarheid
De Heus wil niet alleen zoveel mogelijk voeders in één rit meenemen, ook willen ze dat de chauffeur met zijn combinatie goed bij de moeilijk bereikbare silo’s kan, zodat ze correct bijgevuld kunnen worden. Dat betekent vaak krap sturen rond bijgebouwen op boerenerven. Frans van de Stroet, Hoofd Transport bij De Heus, zocht naar een degelijke grote trailer die ook licht moest zijn.

Nieuwe vacatures

Enthousiast om bij VSE te gaan werken? Vind dan hieronder de vacature die bij jou past. Lijk je ons een geschikte kandidaat, dan willen we in een aantal gesprekken met je ontdekken of jij en VSE inderdaad bij elkaar passen. Vacature 1 Automotive Application Engineer Vacature 2 Lees meer

VSE beschikt weer over de nieuwste ISO certificeringen

Per eind juni van 2017 is VSE gecertificeerd voor ISO 9001:2015 (kwaliteitsmanagement) en voor ISO 14001:2015 (milieumanagement)! VSE heeft het certificaat ontvangen uit handen van QMSI Quality Management Services International. Deze instantie is internationaal erkend door de Duitse accreditatie instelling DAkks. Het verschil met eerdere certificeringen is dat risicobeheersing nu een grotere rol speelt. Dit bewijst dat wij kwaliteitsverbetering uiterst serieus nemen om zo onze klanten de beste kwaliteit te kunnen blijven leveren!

TSCI trailer met VSE Steering!

VSE Steering op eenTSCI trailer in Frankrijk Ook deze trailer heeft VSE Steering en kan nu krappe locaties bereiken, VSE takes you further!

Succesvolle samenwerking VSE met Weber-Hydraulik

Ruim 3 jaar geleden is VSE een joint-venture aangegaan met Weber-Hydraulik om een verdere groei te realiseren. Achter de schermen is er al veel kennis en expertise gedeeld en zijn er al veelbelovende projecten gestart en opgeleverd. Eén van de successen is dat VSE deze maand 330 kleppenblokken heeft geproduceerd voor een vestiging van Weber-Hydraulik. De joint-venture is op alle gebieden merkbaar! 

VSE takes you further!

VSE Steering op een For Farmers trailer in Engeland. Deze trailer bereikt plekken die eerder onmogelijk leken!

Nieuw: Weer VSE Steering op een Lintrailer

Onlangs hebben wij weer een mooie VSE gestuurde Lintrailer afgeleverd, deze keer aan JT Transportservice (Van Boxtel Caravantransport). Met de twee VSE gestuurde assen kunnen ook de krapste plekjes op de camping worden bereikt! Klik hier voor meer trailers met VSE Steering.

VSE dankzij Theo Mulder BV op bloementrailer

Bloemenvervoerder Fleurs Van den Eijkel uit Rijnsburg heeft in overleg met carrosseriebouwer Theo Mulder BV uit dezelfde plaats een VSE stuursysteem gemonteerd op een nieuwe bloementrailer met een zwanehals. Kenmerken van deze trailer zijn de lage laadvloer en de kleine wielen. Vanwege de geringe inbouwruimte die nodig is, kon toch een VSE stuursysteem worden ingebouwd om de achterste traileras effectief te kunnen sturen. Fleurs Van den Eijkel is een Zuid-Hollands familiebedrijf dat al jaren bekend is in de wereld van de bloemenhandel. Al ruim een halve eeuw verhandelt de familie Van den Eijkel bloemen, en dan voornamelijk in het buitenland.

Nieuwe tankwagen met VSE stuursysteem voor SuperOil

Om efficiënter te kunnen werken heeft Hans Bol in overleg met tankwagenfabrikant Dijssel in Soest een nieuw concept uitgewerkt. De nieuwe oplegger met een inhoud van 48.000 liter is maar liefst twee meter korter dan gebruikelijk! Een fonkelnieuw concept, dat nu door SuperOil in gebruik wordt genomen. De twee achterste assen van de drieassige oplegger zijn VSE gestuurd en daardoor is hij net zo wendbaar als kleinere wagens. De grotere inhoud van de tank is bereikt door de diameter van de tank als geheel 20 cm groter te maken.

VSE biedt keuze uit Basic, Special en Advanced Steering

Stuursysteemfabrikant VSE heeft al sinds enige tijd drie verschillende trailerstuursystemen. Er wordt een duidelijk onderscheid gemaakt tussen Basic Steering, Special Steering en Advanced Steering.  ''Het doel is om onze klanten daardoor meer transparantie te bieden'', zegt Egon Lueb, Segment Manager Trailer Steering Systems bij VSE. ''Basic Steering moet gezien worden als ons 'instapmodel'. De vervoerder en de trailerbouwer krijgen precies wat ze nodig hebben om hun trailer van een gestuurde as te voorzien.
Getoond 1–10 van 4712345