Onze werkwijze

Technische benadering

De benadering van VSE wanneer we worden gevraagd mee te denken om het rendement van een wagenpark of van een bepaald truck- of trailerconcept verder te verbeteren, is een puur technische. De ingenieurs van VSE, stuk voor stuk specialisten op het gebied van hydrauliek en elektrotechniek, zijn praktijkmensen die te werk gaan aan de hand van feiten.

In de afgelopen, voor VSE uiterst succesvol verlopen jaren hebben onze specialisten een schat aan informatie opgebouwd waaruit nieuwe klanten kunnen putten om hun vragen met betrekking tot stuursystemen beantwoord te krijgen. De specialisten van VSE zijn helemaal thuis in trajecten waarbij wagenparken of delen ervan, voorzien worden van stuursystemen. Alle bestaande technieken zijn bekend.

Het proces van order tot product is eenvoudig en overzichtelijk:

1. In het voortraject heeft de klant contact met een van onze accountmanagers die bespreekt wat mogelijk is. Vervolgens wordt er een offerte uitgebracht als u geïnteresseerd bent.

2. Na akkoord van de klant gevolgd door het plaatsen van de order, wordt de klant gekoppeld aan een Sales Engineer. De Sales Engineer geeft technische ondersteuning aan de klant tijdens het gehele proces. Onze klant heeft dus binnen VSE altijd twee vaste aanspreekpunten. Op deze manier heeft de klant altijd contact met dezelfde personen en zijn de lopende zaken bekend.

3. Op het moment dat de order is geleverd wordt er eventueel, als dat in de offerte staat, bouwbegeleiding en instructie gegeven. Op deze manier leren nieuwe klanten hoe ze onze producten kunnen integreren in hun eigen proces.

4. Ook na de levering en bij eventuele nieuwe orders blijft de klant zijn vaste aanspreekpunten behouden kan hij/zij altijd terecht voor eventuele vragen of problemen.

Bij meer gecompliceerde zaken wordt er een projectteam gevormd, omdat dit vaak meer vraagt dan onze ‘standaard’ producten.