Embedded Software Engineer (Fulfilled)

Vind je het een uitdaging om een architectuur op te zetten of wil je uitzoeken hoe de nieuwste features in elkaar zitten? Ben je iemand die de eindgebruiker belangrijker vindt dan de klant. En zichzelf. Iemand die graag nieuwe dingen leert en werkt in een multidisciplinaire projectomgeving?

De functie
Binnen het Electronics & Software team werk je aan de ontwikkeling en het design (specificatie en implementatie) van software voor nieuwe slimme stuur- en veersystemen voor o.a. trucks, trailers en bussen op basis van functionele specificaties.

Wat zijn de kerntaken binnen deze job

Wat bieden we

Bij VSE krijg je de ruimte om te groeien. Beter te worden. Op de manier die het best bij jou past. Want wij zijn ervan overtuigd dat je pas het beste uit jezelf haalt als je jezelf kunt zijn. Als individu, maar juist ook in de samenwerking met collega’s. Ook hechten we er veel waarde aan om op een informele wijze kennis met elkaar te delen en gewoon slim te werken.

Uiteraard kun je rekenen op prima arbeidsvoorwaarden. Je salaris is goed, maar de extra’s zijn zeker ook interessant. Je profiteert van een aantal voordelen die de CAO Metaal & Techniek biedt op het gebied van collectieve regelingen (o.a. pensioen en verzekeringen). Veel van onze arbeidsvoorwaarden maken het mogelijk om invulling van je werk af te stemmen op de privésituatie, zoals een flexibele werktijden regeling en de mogelijkheid om vakantiedagen te kopen of verkopen.

Wat vragen we

Geïnteresseerd?
Ben jij overtuigd van de functie en van VSE? Dan is de beurt aan jou en nodigen wij je graag uit te reageren. Je kunt je CV en motivatie mailen naar [email protected] Voor het volledige verhaal over de vacature of de procedure kun je contact opnemen met Petra van Brakel (HR Manager) via telefoonnummer 0318-545744 of  06-83668014.

VSE werft mensen met de beste capaciteiten voor een functie en laat zich niet leiden door kleur, sekse, culturele achtergrond, geloofsovertuiging, geaardheid of fysieke kenmerken. VSE is op zoek naar mensen met talent.

Contact person for this vacancy

Petra van Brakel

Petra van Brakel